Vores Mission & Vision

Vision

Grøn Expo vil skabe en uimodståelig bæredygtig fremtid

Mission

Accelere virksomheders bidrag til den grønne omstilling ved at lade fagligheder, sektorer og brancher mødes på tværs og designe uimodståelige cirkulære løsninger.

Virksomhederne kan blive den største faktor i den grønne omstilling. Vi hjælper virksomhederne med at udvikle nye modeller, der forælder den nuværende med et snuptag, så vi for alvor sætter skub i den grønne omstilling. Vi stemmer nemlig ikke kun hvert fjerde år. Vi stemmer hver dag med vores dankort og alle tendenser peger på, at forbrugerne vælger de grønne løsninger, når de er tilgængelige.

Formål

Formålet med Grøn Expo er at forbinde et femkløver af private virksomheder, det offentlige, uddannelser, interesseorganisationer og ildsjæle for at accelere den grønne omstilling. Grøn Expo ser et behov for at lave en grøn verdensudstilling, der ikke lukker igen. Grøn Expo vil lave et mødested for maskiner, materialer, metoder, modeller og mennesker med grønne ambitioner. Grøn Expo er både en tænketank, et studenterhus de luxe, et værksted for produktudvikling, en café, en udstillingsplatform og en rugekasse for iværksættere. En think-do-tank, hvor vi gør det cool, sjovt og indbringende at være grøn.

Værdier

Grøn Expo deler idéer mellem og forbinder deltagerne i femkløveret. Den amerikanske opfinder Buckminster Fuller er kendt for at have sagt, at man ikke ændrer verden ved at kæmpe mod det eksisterende. Man ændrer verden ved at bygge en ny model, der med et snuptag får den nuværende model til at fremstå mølædt.

Grøn Expo inviterer femkløveret i en ny model af verden, som man både kan se for sig og røre ved, og gå ud af den anden dør med både idéer, planer, og kontaktinformationer på dem, der allerede har bygget den nye model.

 

Målgrupper

Grøn Expo er til fem for dette femkløver: Private virksomheder, offentlige virksomheder og myndigheder, uddannelsesinstitutioner, kulturaktører, interesseorganisationer og ildsjæle.

Erhvervsgruppen Kolding, som også har stået for Kolding Light Festival, Kolding Light Talks og CO2-klubben, står også bag Grøn Expo, og forsøger at vinde opbakning blandt deltagerne i hele femkløveret.

Vores leverancer

Grønne Talks

Tænketank

Workshops

Konferencer

Innovationssprint

Udstillinger

Tilmeld dig Grøn Expo nyhedsbrevet og følg med i hvad der sker...